Villkoren

Om du handlar på denna webbplats anses du ha läst och godkänt följande villkor:

Följande terminologi gäller för våra villkor, integritetspolicy, ansvarsfriskrivning och något annat avtal, "Kund", "du" och "din" avser dig, den person som har tillgång till denna webbplats och acceptera företagets och villkor. "Företaget", "oss", "vi" och "oss" avser vårt företag. "Party", "parterna", eller "oss" avser både kunden och oss själva, eller antingen klienten eller oss själva. Alla termer hänvisar till erbjudandet, acceptans och mot betalning krävs för att genomgå en process som klienten han går igenom i lämpligaste sätt, antingen genom formella möten i en bestämd varaktighet, eller på annat sätt, med det uttryckliga syftar till att möta kundernas behov i tillhandahållandet av bolagets angivna tjänster / produkter, i enlighet med och med förbehåll för rådande europeiska lagar. All användning av ovanstående terminologi eller med andra ord i singularis, plural, aktivering och / eller han / hon eller de, tas som byte och kan därför användas som en hänvisning till densamma.

EuroskateShop.se drivs i Danmark av KiteDanmark ApS, CVR nummer 32564933, Tjærebyvej 30 4000 Roskilde.

Du kan kontakta EuroskateShop per. telefon +46 10 551 76 32 eller e-post sale@euroskateshop.com.

Följande försäljnings- och leveransvillkor gäller för inköp av varor på EuroskateShop.com för leverans i Sverige.

Betalning:

EuroskateShop mottar betalning med VISA, Mastercard, American Express, PayPal och Klarna Invoice. Betalningen kommer endast att dras från ditt konto när varan skickas och du har fått ett paketnummer per E-post.

EuroskateShop krypterar all din kortinformation med det så kallade SSL-protokollet (Secure Socket Layer). Det innebär att obehöriga inte kan läsa ditt kortnummer eller annan information under transaktionen med PBS.

Eventuella extra kostnader för t.ex. Frakt- eller betalningsavgifter visas strax före betalningen. Om du väljer att betala via Klarna Faktura eller PayPal, kan avgifter debiteras av de leverantörer som är utanför Kitedanmarks vårdnad.
Vänligen kontakta vår kundtjänst eller tjänsteleverantör för att få information om din beställning kan bli föremål för en extra avgift om du väljer PayPal eller Klarna Faktura som betalningsmetod

Hur man handlar hos oss

För att göra ett köp hos EuroskateShop.se, gå igenom one-checkout systemet.

  1. Hitta de objekt du vill ha och sätt dem i kundvagnen och kolla sedan rutan.
  2. Ange din personliga information
  3. Välj frakt- och betalningsmetod
  4. Acceptera våra affärsvillkor
  5. Kontrollera att all information är korrekt på insamlingssidan och godkänna inköpet

Beloppet höjas först på ditt kort när varorna skickas från EuroskateShop. Du kan aldrig dra tillbaka en större mängd än du har godkänt vid inköpstillfället.

Webshopen är öppen 24 timmar om dygnet, men det kan hända att vi stänger butiken under en kort stund på grund av underhållet av webbplatsen. Du kan endast göra inköp när butiken är öppen och tillgänglig.

Du kan ändra innehållet i din kundvagn tills du bekräftar ditt köp. Du bekräftar ditt köp genom att trycka på "Genomföra Order" knappen.

Du måste ange en korrekt adress för leveransen av varorna. Om adressen du anger när du beställer inte kan bekräftas, förbehåller EuroskateShop sig rätten att hålla tillbaka leveransen och avbryta ordern. Det kan inte levereras till brevlådor.

Ditt kvitto för inköpet

När du har beställt en vara hos oss får du ett kvitto per. E-post som fungerar som vår bekräftelse på mottagandet av din beställning. Ett bindande köpavtal har emellertid bara gjorts när du fått denna orderbekräftelse från oss. Kom ihåg att kolla ditt skräppostfilter och lägg till vår e-postadress till dina kontakter för att vara säker på att du får kontinuerliga e-postmeddelanden om frakt, leverans, etc.

Är det inte möjligt för dig att logga in på vår hemsida och se din beställning, var god kontakta kundservice och få en kopia av din orderbekräftelse. Skicka bara ett mail till sale@euroskateshop.com

Frakt

För att få ditt paket levererat måste du betala frakt. Vi har ett antal alternativ för din leverans, som du kan välja mellan när du betalar för din beställning.

Du kan välja mellan följande fraktalternativ:

• DB Schenker, Paketombud 62 SEK
• Samlet varekøb over 599 SEK leveres fragtfrit.

Leverans

Om din beställning innehåller lagervaror, kommer alla beställningar att levereras skickas samma dygn beställning innan 15.00. Normal leverans är en till två arbetsdagar efter ordremottagning. För varor som inte är lager eller slutsålda informeras du via E-post.
Det måste finnas reservationer som lagret har stängt på helger och helgdagar, vilket kan försena leveransdatumet från vårt lager. Vi skickar din beställning nästa arbetsdag.

365 dagars ångerrätt

När du handlar online har du vanligtvis 14 dagars uppsägning, där du kan informera oss om att du har ångrat köpet och returnerat varan till oss. På EuroskateShop.se ger vi en extra service till våra kunder, vilket innebär att du har totalt 365 dagar att avbryta ditt köp.

Avbeställningsrätten kommer att löpa från den dag du mottar varan. Om tidsfristen löper ut på helger eller helgdag är det första veckodagen.
För att kunna utnyttja ångerrätten måste du lämna oss ett entydigt uttalande inom 365 dagar efter mottagandet av varorna. Du informerar oss om detta genom att skriva ett mail till sale@euroskateshop.com och skicka sedan ditt objekt tillbaka till oss.

Vi noterar att varan du returnerar till oss måste vara oanvänd och i oanvända förpackningar innan du kan använda rätten till återkallelse. Avbeställningsrätten upphör därför om du använder varorna på ett sätt som väsentligt minskar produktens värde.

Beställningsartiklar och förbeställningar omfattas inte av avbokningsrätten. dvs Vi beställer ett visst objekt till dig från en tillverkare, med ditt samtycke kan du inte ångra köpet.

Det påpekas!

Du kan förlora rätten att returnera köpeskillingen eller delar därav om varans värde är försämrat eftersom;
- Du har verkligen tagit objektet i bruk
- det har skadats medan du var ansvarig för det (detta gäller även frakt vid retur, var god förpacka varorna säkert innan de skickas tillbaka till oss)
- Du har hanterat objektet annorlunda än nödvändigt
- Du har inte följt begränsningar i ångerrätten, t ex tätning, tätning etc. (Om du är osäker, vänligen kontakta vår kundtjänst).

Return

Du kan häva köpet genom att vägra att acceptera din leverans.

Om du ångrar ditt köp får du givetvis det belopp du betalat tillbaka till oss. Beloppet överförs till det kort du betalat med eller på ditt bankkonto när vi har fått tillbaka objektet och kontrollerat att det uppfyller avbokningsreglerna. Beloppet kommer att vara i din omsorg igen inom 10 arbetsdagar.

Den enda kostnaden du har när du ångrar är porto att skicka objektet tillbaka till oss.

Om du vill utnyttja vår returservice, följ bara vår guide som du hittar här.

Om du inte använder ovanstående returguide, ansvarar du för dina varor tills de är registrerade i vårt lager. Kom därför ihåg att fråga leveranscentralen för kvitto när du skickar ditt paket.

Notera Vi tar inte emot paket skickade per. COD.

Delleverans

Om din beställning består av fler produkter skickar vi vanligtvis din beställning tillsammans. Om en av de beställda produkterna inte kan levereras inom vår normala leveransperiod kommer vi att kontakta dig för att komma överens om en ny leveransperiod. För kostnaderna kan vi inte erbjuda att betala för partiell leverans i alla fall, men vi strävar efter att hitta en lösning som är tillfredsställande för båda parter.

Restorder

Om en beställning inte kan levereras inom den avtalade leveransperioden kommer vi att kontakta dig för att om möjligt informera om ett nytt leveransdatum. Om du vill avbryta ordern så beklagar vi just att vi inte har kunnat följa vår överenskomna leveransfrist.

Annullering av order

KiteDanmark kan avbryta din beställning om det inte går att leverera det beställda objektet. Du kommer att bli informerad om en sådan situation skulle uppstå. Eventuell betalning eller bokning som görs på en betalning kommer att annulleras eller returneras.

När du handlar med EuroskateShop.se, ingåtts avtal på danska eller svenska.

Klagomål
Ditt köp från oss omfattas av köplagen och detta innebär att du antingen kan ha en felaktig produkt reparerad, bytas ut, pengar återbetalning eller minskning i pris, beroende på den specifika situationen. Du har jv. lagen en 24-månaders garanti.

Det är självklart ett krav på att klagomålet är berättigat och att felet inte har uppstått på grund av felaktig användning / drift eller missförhållande.

För att rapportera ett klagomål till oss följer du den här handboken.

Genom klagomål innebär det alltid att du som konsument måste kontakta oss inom rimlig tid. Det innebär att du måste annonsera en brist så snart som möjligt efter det att den upptäckts och senast 2 månader efter det att felet upptäckts.

KiteDanmark står för alla kostnader för ett legitimt krav enligt lagen. dvs att KiteDanmark täcker eventuella returkostnader. Det är dock viktigt att du följer vår guide ovan för att följa våra klagomål.

Rabattkoder

Vi erbjuder rabattkoder regelbundet i samband med vår marknadsföring. Dessa koder gäller endast under begränsade perioder och kan vara föremål för särskilda villkor. Dessa villkor anges tydligt. Dessa rabattkoder kan vara associerade med specifika produkter, utvalda kunder, kategorier eller varumärken.

När du använder en rabattkod måste du köpa för det lägsta beloppet för att använda detta om det finns en. Du kan inte få en förlorad rabattkod efter beställningen är placerad. Endast en rabattkod kan användas per. ordning.

Rabattkoderna är inte personliga och kan användas av innehavaren. Rabattkoder har ingen kontakt värde och kan inte lösas in mot kontanter, kupong eller liknande.

I fall av bedrägeri, försök till bedrägeri eller misstänkt olaglig verksamhet i samband med inlösen av kuponger, har vi rätt att avbryta rabattkod, för att avbryta den ordning i vilken rabattkoden som används eller blockera din möjlighet att spela förmyndare EuroskateShop.se

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad med våra produkter, erbjudanden, evenemang och mer! Du registrerar dig enkelt längst ner på vår hemsida eller när du skapar din beställning.

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att trycka på '' unsubscribe ''. Om du har några utmaningar med det här, kontakta vår kundtjänst, som hjälper dig med unsubscribe.

Vi tillåter oss att rikta oss till det nyhetsbrev som skickats till dig för de varor du beställt från oss tidigare. Därmed får du ett personligt nyhetsbrev ca. 1 gång i veckan.

Vad gör vi med din personliga information (personuppgifter)

När du besöker EuroskateShop.com samlar vi information som vi senare använder för att förbättra din användarupplevelse och stödja vår marknadsföring.

Här kan du läsa om den information vi samlar, hur vi behandlar informationen, vad vi använder dem, vem som har tillgång till informationen och hur du kontaktar oss. cookies och sekretesspolicy.

Insamlingen av personlig kundinformation på EuroskateShop.com sker inom ramen för befintlig lagstiftning och EU: s allmänna databeskrivningsförordning (GDPR).

EuroskateShop.com upptäcker automatiskt IP-adress samt uppgifter om dina rörelser mellan olika sidor och tjänster på webbplatsen. Om du loggar in eller registrerar dig för vårt nyhetsbrev registrerar vi det här så att vi kan göra det enklare för dig nästa gång du besöker vår webbplats.

I detta avseende använder vi Analytics Analytics-verktyg som hjälper oss att samla in statistik om användningen av EuroskateShop.com och göra det till en bättre upplevelse för dig.
Syftet med att samla in information riktar sig till olika områden. Se nedan:

  • kyldighet. För att uppfylla vårt engagemang för dig som kund eller användare av vår service - till exempel inköp, fakturering, kundservice och kundkonto.
  • Kundeservice. För att kunna utföra kundservice via ditt kundkonto, maila, chatta eller ringa. Svar på frågor relaterade till din order eller tidigare order, korrekta misstag och vägleda dig som kund.
  • Marknadsföring. Att ge inspiration, produktutbud / tjänster och personliga rekommendationer via webb, e-post, sms, direktbrev, telefon och genom marknadsföring från tredje part.
  • Kunderfarenhet. För att förbättra kundupplevelsen genom interaktion med KiteDanmark, till exempel anpassa din erfarenhet på EuroskateShop.com, utveckla nya funktioner, tjänster och produkter. Detta inkluderar även hantering, skydd, drift och underhåll av våra webbplatser, systemadministration och säkerhet och samtycke till aggregerad statistik om användningen av webbplatsen, inköp och förbättring av förståelsen för våra kunders preferenser.
  • Bedrägeri och risik. För att förhindra bedrägerier och göra riskbedömning.
  • Lagstifning. Att följa gällande EU-lagstiftning.
  • Att ingå ett avtal med oss på EuroskateShop.se. Behöver vi följande information:

    Namn
    Adress
    Telefonnummer
    E-post

    Vi registrerar din personliga information för att leverera varan till dig.

    Personuppgifterna är registrerade på EuroskateShop.se. och lagras i fem år varefter informationen raderas.
    När vi samlar in personuppgifter via vår hemsida ser vi till att det alltid görs genom att ge ditt uttryckliga samtycke så att du är informerad om exakt vilken information som samlas in och varför.

    Direktören för EuroskateShop.se har tillgång till den information som är registrerad om dig.

    Vi lagrar inte kundinformation krypterad.
    Vi skickar inte kundinformation krypterad.

    Information som tillhandahålls till EuroskateShop.com avslöjas inte eller säljs till tredje part på något sätt, och vi upptäcker inte personligt känslig information.

    Kitedanmark samarbetar med Trustpilot om kundrecensioner och därför utväxlas kundinformation endast för att skicka en inbjudan till att bedöma din erfarenhet av köpupplevelse och produkter.

    Som registrerad hos EuroskateShop.com har du alltid rätt att göra invändningar mot registreringen. Du har också rätt att förstå vilken information som registreras om dig. Dessa rättigheter är förenliga med personuppgiftslagen och du kan kontakta EuroquateShop.com via e-post sales@euroskateshop.com.

    Skydd av personuppgifter

    Enligt lagen måste dina personuppgifter hållas säkra och konfidentiella. Vi lagrar din personliga information om högsäkerhetsservrar som finns i kontrollerade anläggningar och våra säkerhetsåtgärder övervakas kontinuerligt för att avgöra om vår användarinformation hanteras ordentligt och med vederbörlig hänsyn till dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera 100 procent säkerhet för dataöverföringar via Internet. Det innebär att det kan finnas risk för att andra obehöriga personer får tillgång till information när data skickas och lagras elektroniskt. Därmed avslöjar du din personliga information efter eget gottfinnande.Personliga data raderas eller anonymiseras fortlöpande, eftersom syftet med vilket de samlades in avslutas.