Cookie och sekretesspolicy

När du besöker kitedanmark.dk samlar vi information om alla besök på webbplatsen. Vi använder denna information för att förbättra användarupplevelsen, utvärdera användningen av de enskilda objekten på kitedanmark.dk och stödja vår marknadsföring.

Nedan kan du läsa om den information vi samlar, hur vi behandlar informationen, vad vi använder dem, vem som har tillgång till informationen och hur vi kontaktar oss. cookies och sekretesspolicy.

Samlingen av personlig kundinformation på kitedanmark.dk sker inom ramen för befintlig lagstiftning och EU: s allmänna databeskrivningsförordning (GDPR ), senast uppdaterad den 25 maj 2018.

kitedanmark.dk Identifierar automatiskt IP-adress samt data som rör dina rörelser mellan olika sidor och tjänster på webbsidan. Om du loggar in eller registrerar dig för vårt nyhetsbrev registrerar vi det här så att vi kan göra det enklare för dig nästa gång.

Vi använder olika analysverktyg, till exempel Google Analytics, som hjälper oss att samla in statistik om användningen av kitedanmark.dk och gör det till en bättre upplevelse för dig.

kitedanmark.dk samlar in information från dig från f IRE källor:

  • Från kakor   när du besöker vår hemsida, till exempel IP-adress, Land, Visade sidor, Utvalda kategorier, Visa varumärken, Din interaktion / Klicka och sökningar.
  • Från ditt köp , till exempel. demografiska data, e-postadress, betalningsinformation, poster, orderbelopp, rabattnivå, varumärken och frekvens. Inkluderat är t.ex. sändning av transaktions e-post. Beställ Bekräftelse, Frakt Bekräftelse och Återbetalning Bekräftelse.
  • Från användare   Det ger information om sig själv (till exempel genom att lägga till ett favoritmärke eller information till kundprofilen)
  • Från kreditvärdering   från tredjepartsbedömningsbyråer, till exempel Om du väljer att betala med Klarna Faktura, där du måste vara godkänd som sen betalning / avbetalningskund.
  • Syftet med att samla in informationen används i olika områden:

  • Åtaganden: Att uppfylla vårt engagemang för dig som kund - till exempel inköp, fakturering och kundservice.
  • Kundservice: För att kunna utföra kundservice via ditt kundkonto, maila, chatta eller ringa. Svar på frågor relaterade till din order eller tidigare order, korrekta misstag och vägleda dig som kund.
  • Marknadsföring: Att ge inspiration till dig, produkterbjudanden / tjänster och personliga rekommendationer via webbplats, email, SMS, direktbrev, telefon och tredje parts marknadsföring.
  • Kundupplevelse: För att förbättra kundupplevelsen genom interaktion med KiteDanmark, till exempel utveckling av nya funktioner eller tjänster och produkter. Detta inkluderar även hantering, skydd, drift och underhåll av våra webbplatser, systemadministration och säkerhet samt överenskommelse om aggregerad statistik om användningsområde, inköp och för att förbättra förståelsen för våra kunders preferenser för varor.
  • Bedrägeri och risk: För att förhindra bedrägeri och göra riskbedömning.
  • Lagstiftning: Att följa gällande lagstiftning om personuppgifter.
  • profilering 
    KiteDanmark skapar unika kundprofiler utifrån de samlade uppgifterna om dig över alla datakällor, till exempel. surfa beteende tillsammans med dina inköp och information du har lämnat. Vi kombinerar och analyserar dessa data i syfte att förbättra din erfarenhet på kitedanmark.dk och skräddarsy personliga erbjudanden och tjänster, samt att definiera kommunikationsfrekvensen.

    Datalagringsperiod 
    Vi behåller din personliga information under den period som är nödvändig för att uppfylla de syften som anges i dessa användarvillkor såvida inte en längre behållningsperiod krävs eller tillåts enligt lag av juridiska, skattemässiga eller rättsliga skäl eller andra legitima affärsändamål.

     

    ändamål

    tid

    marknadsföringsmål

    3 år efter din senaste aktivitet, t.ex. köp, kommunikationsaktivitet eller besök våra webbplatser.

    Om du har gett ditt godkännande för försäljning (e-post, sms, telefon, etc.) och så länge vi har ditt tillstånd.

    Beställ historia och skyldigheter att fullfölja order påkitedanmark.dk

    5 år eller så länge vi är skyldiga att uppfylla de lagstadgade kraven.

    Kundtjänst för kitedanmark.dk

    3 år eller så länge vi är skyldiga att följa de lagstadgade kraven.

    Kundupplevelse på kitedanmark.dk

    3 år efter din senaste aktivitet, t.ex. köp, kommunikationsaktivitet eller besök våra webbplatser.

    Om du har gett ditt godkännande för försäljning (e-post, sms, telefon, etc.) och så länge vi har ditt tillstånd.

    Bedrägeri och riskbedömning för kitedanmark.dk

    3 år eller så länge vi är skyldiga att följa de lagstadgade kraven.

    Beakta lagstiftningen för kitedanmark.dk

    Så länge vi är skyldiga att uppfylla de lagstadgade kraven.

     

    Vad är kakor? 
    När du besöker Kitedanmark.dk lagras cookies på din dator. En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att känna igen din dator vid efterföljande besök. Personfølsomme Information spara mes inte i våra cookies.

    Nästan alla webbplatser använder cookies och de är på egen dator för att hjälpa dig för att förbättra din användarupplevelse. I vissa fall kan cookies vara nödvändigt att inte tillhandahålla vissa tjänster på webbplatsen.

    Informationen i dina cookies skickas mellan din webbläsare och vår webbserver och inkluderar information om användarinställningar, inloggning och human använder webbplatsen.

    Vad används cookies på euroskateshop.se?

    Browsing 
    När du besöker Kitedanmark.dk samlar vi information om alla besök på vår hemsida. Vi använder den här informationen för att förbättra användarupplevelsen och stödja vår marknadsföring.

    Webbläsning kan utlösa ett servicemail 
    Kitedanmark.dk samlar ditt surfande beteende (som visade kategorier, varumärken, produkter etc. ) för att förbättra kommunikationen av relevanta produkter och erbjudanden som är av särskilt intresse för dig.

    Automatisk inloggning 
    Baserat på olika parametrar, t.ex. IP-adressen, enheten och cookies registrerar Kitedanmark.dk Automatiskt, vem du är när du flyttar mellan olika sidor och tjänster på webbplatsen. Detta innebär att om du är inloggad på vår hemsida, loggas du automatiskt nästa gång du besöker KiteDanmark från samma enhet. Samma automatiska inloggning kommer att inträffa om du klickar på ett e-postmeddelande från Euroskateshop.

    Analytiskt verktyg 
    Vi använder olika analytiska verktyg, till exempel. Google Analytics, som hjälper oss att samla in statistik om användningen av Kitedanmark.dk för att ge dig en bättre upplevelse.

    För att bestämma vem som besöker våra webbplatser använder vi cookies för att leda demografisk och användarrelaterad statistik. Detta gör att vi kan anpassa och skapa innehåll och tjänster som matchar dina och andra användares intressen och önskemål. Nedan kan du se vilka syften som används påKitedanmark.dk

    Tredje part cookies 
    Kitedanmark.dk använder ett antal tredjepartstjänster på våra sidor. Dessa tjänster använder ibland även cookies. Du kan välja att avvisa cookies från tredje part i din webbläsare genom att följa den här länken:   https://www.youronlinechoices.com/dina/dina-val.

    Bland annat använder tredjeparts cookies för att göra statistik om dina besök på Kitedanmark.dk, här använder vi cookie s att t .ex. att veta vilka webbplatser du besöker och hur länge du är på dem. Här använder vi Google Analytics-systemet från Google.

    Du kan välja bort Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

    Marknadsföring / re-targeting 
    Kitedanmark.dk Samarbetar också med ett antal företag för att förbättra vår online annonsering för att se till att du bara visar relevanta annonser. I detta avseende använder vi följande säljare: Facebook, Instagram, Google AdWords / Google Analytics, Clerk, Trustpilot och MailChimp för nyhetsbrev.

    Kitedanmark.dk innehåller komponenter från tredje part som t.ex. "Facebook Recommend", "Facebook gillar" eller "Google". D är en tredje part komponenter som har effekten att innehavaren av tredjepartskomponent, till exempel. Facebook eller Google, får teknisk information om din webbläsare, IP-adress och vilka sidor du besöker på Euroskateshop.se. Vad tredjepartskomponentinnehavaren gör är bortom vår kontroll och är enbart en relation mellan dig och den tredje partens komponenthållare.

    kitedanmark.dk Använd detta för att länka direkt till våra sociala medier r och därigenom säkerställa enkel navigering för dig som kund.

    Funktion av webbplatsen 
    På kitedanmark.dk Levereras med ett antal tekniska cookies som krävs för att hantera webbplatsens funktionalitet. Det här är cookies som sparas när du loggar in på kitedanmark.dk. H e endast lagras cookies för att hålla reda på innehållet i din varukorg, dina favoriter, etc.

    Kan jag undvika cookies? 
    Om du inte vill ta emot cookies kan du antingen blockera alla cookies, ta bort befintliga cookies från din dator eller få en varning innan du lagrar cookies.

    Vi rekommenderar att du läser vår cookiepolicy noga innan du överväga att göra ändringar i inställningarna för cookies är på datorn och läsa om cookies på andra webbplatser.

    En förändring din cookie - inställningar kan resultera i en försämrad användarupplevelse när du besöker våra och andra platser eftersom datorn inte kan komma ihåg dina klick på webbplatsen.

    Vi behöver varna dig om att om du inte accepterar cookies kan det finnas funktioner på kitedanmark.dk som inte fungerar med dig.

    Så här hanterar du kakor:

    Firefox 
    Ta bort cookies, gör följande: Gå till Verktyg -> Inställningar -> Sekretess -> ta bort enskilda cookies eller rensa historia.

    För att blockera cookies, gå till Egenskaper -> Inställningar -> Sekretess -> Välj i din historia "Använd anpassade inställningar för historik" -> markera kryssrutan till "Använd alltid privat bläddringsläge " och avmarkera "Acceptera cookies från sidor".

    Internet Explorer 
    För att radera cookies, gå till Funktioner -> Internetalternativ -> Allmänt flik -> Tryck på Delete -> Cookies-> Delete.

    För att blockera cookies, gå till Funktioner -> Internetalternativ -> Sekretess -> Ta skjutreglaget och damm det i toppen. Då blockerar du alla cookies. -> Klicka på OK.

    Google Chrome 
    Om du vill radera cookies i Google Chrome trycker du på verktygsfältet -> Verktyg -> Radera webbläsningsdata -> Radera cookies och annan webbplatsdata -> Rensa webbläsningsdata.

    För att blockera kakor, tryck på verktygsfältet -> Inställningar -> Visa avancerade inställningar -> Innehållsinställningar -> Klicka på "Blockera alltid webbplatser för att spara data" och markera kryssrutan i "Blockera cookies från tredje part och webbplatsdata" -> OK.

    Safari 
    För att radera cookies i Safari, tryck på verktygsfältet -> Inställningar -> Säkerhet -> Tryck på knappen "Visa cookies". Här kan du antingen ta bort cookies från en enda domän eller ta bort alla cookies.

    För att blockera cookies, tryck på verktygsfältet -> Inställningar -> Säkerhet -> Under "Acceptera cookies" välj "Aldrig".

    Kontakta oss angående personuppgifter 
    Om du vill ha tillgång till informationen som är registrerad hos dig, kontakta: sale@euroskateshop.com. Om det är registrerat felaktiga uppgifter, eller om du har andra invändningar, kan du kontakta på samma ställe. Du har möjlighet att få en inblick i den information som finns registrerad om dig, och du kan invända mot en registrering enligt Personuppgiftslagen.

    Som kund har du rätt att få tillgång till dina insamlade datakategorier och du kan invända mot registrering enligt gällande regler i EU’s allmännadataskyddskrav (BRP). Vid relevant förfrågan kommer vi att uppdatera, ändra eller ta bort personlig information som vi kontrollerar, med förbehåll för eventuella brott mot någon lag.

    Vi kan avslå en begäran som kräver oproportionerligt teknisk ansträngning (t ex. Utvecklingen av nya system eller avsevärt kräver ändring av våra befintliga processer) påverka andra individers personuppgifter, eller förfrågningar som är extremt opraktiska (t.ex. information från backupsystem). Alla förfrågningar angående Detta bör adresseras direkt till kundtjänst via e-post   Sale@euroskateshop.com.

    Skydd av personuppgifter 
    Enligt lagen måste dina personuppgifter hållas säkra och konfidentiella - och det gör vi också! Vi lagrar din personliga information om högsäkerhetsservrar som finns i kontrollerade anläggningar och våra säkerhetsåtgärder övervakas kontinuerligt för att avgöra om vår användarinformation hanteras ordentligt och med vederbörlig hänsyn till dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera 100 procent säkerhet för dataöverföringar via Internet. Det innebär att det kan finnas risk för att andra obehöriga personer får tillgång till information när data skickas och lagras elektroniskt. Därmed avslöjar du din personliga information efter eget gottfinnande.

    Personliga data raderas eller anonymiseras fortlöpande, eftersom syftet med vilket de samlades in avslutas. Läs om vårt syfte med din information, längre fram i denna text.

    Den snabba utvecklingen av Internet innebär att förändringar i behandlingen av en av dina personuppgifter kan bli nödvändiga. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra gällande sekretesspraxis. Om vi går EA vi te rätter vi naturligtvis revidera "senast uppdaterad" datum längst ner. Vid betydande förändringar kommer vi att meddela dig i form av ett synligt meddelande på vår hemsida.

    Du har alltid möjlighet att klaga på behandling av information och uppgifter om dig. Klagomålet lämnas in av Datainspektionen. Kontakta Euroskateshop.se om du har frågor angående lagring av dina uppgifter.

    Du kan kontakta kitedanmark.dk via: 
    E-post: sale@euroskateshop.com 
    Pr. Telefon: 46 101 388 683

    Eller per. brev till: 
    Euroskateshop ApS 
    Att : Kundservice 
    Tjærebyvej 30 
    4000 Roskilde 
    Danmark


    Senast uppdaterad: Maj 2018